Hur skulle din katt spela Scrabble?

Katter är de mest underbara djuren på jorden … eller åtminstone de mest memica! Även om dina hundar förmodligen skulle ha en annan åsikt, var det deras spinnande rivaler som erövrade Internet. Och om vi redan har dikter skrivna av katter, kattstatus, citat från kända katter och till och med katter som rymdkonquistadorer, varför inte överväga hur din katt skulle spela om den var ett Scrabble-fan? Här är en kort lista över de drag som skulle göra dig hett … och få dig att vilja spela ett annat furigt spel. Är du redo för den mest abstrakta kattlistan på den här delen av internet?

1.Den skulle ordna alla varianter av orden “spinna”, “smeka” och “katt”, inte nödvändigtvis i den ordningen

Katter har verkligen tur – Scrabble-ordlistan innehåller flera hundra varianter av dessa grundläggande termer för varje tänkande varelse. Eller är Scrabble ordboken lycklig att ha dessa termer? I vilket fall som helst godkänner katter nådigt resultaten från sina mänskliga underordnade. Åtminstone tills ett av orden de har komponerat avvisas …

2.Den skulle insistera på att ordboken är fel … så länge den inte innehåller ord som katten själv har komponerat

Oj … En ordlista som inte räknar ord som är sammansatta av katter är definitivt trasig. Det är omöjligt att det inte finns några termer som “eftermåltidsuttråkning”, “konserveradmatig” och “denhärkonstigasakenpåvägen”. Uppenbarligen bröt människor upp något igen. Eller hundar. Det kontrollerar definitivt hundar!

3.Den skulle kontrollera ord som “hund”, “bark” och “apport”

Så om en spelare som försöker vinna med en katt tänker på att formulera sådana onda termer som “bark”, “apport” eller katt förbjude “hund”, skulle han behöva ta hänsyn till motståndarens omedelbara reaktion. Och om ordboken på något sätt innehöll dessa skamliga ord, ja … det finns alltid sådana traditionella metoder för övertalning. Såsom klor, till exempel.

4.Den skulle inte kunna avstå från att byta ut brickorna vid ljudet av skakande påsen

Att skaka påsen med brickor kan hypnotisera. Och om du kunde få en fördel över din motståndare genom att skapa läckra ord som “mat”, “mat” eller till och med “mat”, ja … Om du ville vinna och avhålla din katt från att ersätta brickor, skulle det bara finnas ett sätt att göra det. Frågan är om du vill gå till köket och öppna kylskåpet.

5.Den slog av misstag brickor av brädet med svansen när han tappade poäng

Det var en absolut tillfällighet! – skulle din katt förklara. Oj då, hade du fördel? Jag visste verkligen inte. Kanske ska vi börja om? Men dessa brickor är kvar hos mig. Det är ju inte mitt fel att du bröt brädet. Eller kompromissa – vi spelar igen, men det första spelet är förverkat för mig. Du kommer inte att göra problem, eller hur?

6…. och gjorde söta ögon när en rival försökte kompensera förlusten

Och om vi skulle fundera på att göra det, skulle katten ändra taktik. I stället för att bry sig om sådana tråkiga aktiviteter som att beräkna antalet poäng som behövs för att kompensera för förluster skulle han bara stirra på sin motståndare. Varje katt som respekterar sig själv vet att folk på grund av den låga intelligensen snabbt kan fångas pa detta enkla trick. Självklart förolämpar det lite kattlig värdighet att använda det, men vad gör katt inte för att vinna!

7.En gång skulle den göra ett drag på fem sekunder och sedan betrakta brädet i en timme

Katter tycker mycket om tidsbegränsningar. Naturligtvis är människor överens om att vara en slavart av natur, men med en katt kommer det inte att passera. Det finns ingen chans att den går med i spelet även med en halvtimme för rörelse. Om du förväntar dig ett snabbt spel – katten kommer att observera en timme med mycket mer intresse en punkt på väggen än situationen på brädet. Och om du vill förbereda en måltid under tiden sätter han ordet ihop så snabbt att du inte ens har tid att komma till spisen. Tänk om du bränner pannan med den? Rökfyllda rum kräver luftning och luftning av det öppna fönstret … Och lita inte på att katten gör sitt steg innan han flyr.

8.Den skulle inte avsluta något spel eftersom han skulle bli uttråkad och somna mitt på brädet

Faktum är att du inte kan lita på att någon katt ska avsluta någon Scrabble-underhållning. Innan duellen är löst kommer det att bli nödvändigt att sova av nattloppet under lampans skugga. Och att brädet är det perfekta stället att sova … Tja, katten vet att du kommer att leka med honom nästa dag. Och om du ville skriva ner denna seger på din sida i anteckningsboken, kom ihåg att katten ser allt. Även om han sover tittar han. Främst för att det bara är en katt. Och katter vinner alltid. Även om de tappar.